Firmafest i Oslo

Årets kanskje største begivenhet skal planlegges. - det skal feires og det er mange muligheter Oslo! Vi er stolte av 5 av 5 stjerner på Google gjennom årene. Våre gjester er spesielt fornøyd med:

  • Mat
  • Service
  • Atmosfære

Vi kan hjelpe med planleggingen fra A-Å. Dette har vi gjort mange ganger. Våres mål er at dere skal få minst mulig å tenke på, og samtidig får den beste totalopplevelsen. 

Organiseringen av firmafesten tar vi. På RoofGarden har vi hatt mange firmafester og vi gleder oss like mye som alle andre til å feire at sola har kommet! Se gjerne flere av våre lokaler til firmafest i oslo her.

Budsjett

Om dere planlegger firmafest ønsker man selvsagt at alt skal blir best mulig innenfor de rammene som legges vet vi dette på forhånd vil det bidra til at vi at vi skal kunne hjelpe på best mulig måte. Så er det jo ofte greit å  lage et budsjett siden en sommerfest fort kan “ta litt av”. Derfor kan vi hjelpe til med planleggingen av dette.

Velkommen

Når dere har bestemt hvilken dato dere skal ha sommerfesten så send oss gjerne en henvendelse. Kom gjerne på befaring, eller vi kan sende mer info. Vi ser frem til neste fest!