Tid for sommer

Når våren kommer og været blir varmere går tankene mot hvite strender, iskald drikke, grillmat og god stemning. Oslo våkner til live! På samme måte som med jula er sommeren da vi tenker at det passer med en real fest. Det er da man skal klappe seg selg på skulderen for en god jobb, og sommerfesten er et klapp på skulderen fra sjefen. På sommerfesten skal alle slappe av i hyggelig lag. Organiseringen av festen hjelper vi gjerne til med! På RoofGarden har vi hatt mange sommerfester og vi gleder oss like mye som alle andre til å feire at sola har kommet.  

Budsjett

Om dere planlegger firmafest ønsker man selvsagt at alt skal blir best mulig innenfor de rammene som legges vet vi dette på forhånd vil det bidra til at vi at vi skal kunne hjelpe på best mulig måte. Så er det jo ofte greit å  lage et budsjett siden en sommerfest fort kan “ta litt av”. Derfor kan vi hjelpe til med planleggingen av dette.

Rooftop oase

RoofGarden ligger perfekt til med utsikt over store deler av Oslo. I en oase av blomster, sittegrupper og nydelig lukt fra maten som kommer har du alt som skal til for at ditt neste arrangement blir fullkomment. Vi har 170m2 med motorisert tak ved regn. Varme ved behov. Real Mat drifter RoofGarden og det er viktig for oss at hver eneste gjest får den beste servicen og alle skal føle seg velkommen i våres oase på Oslos tak. Det er selvsagt mulig å skreddersy alt fra meny til konserter – alt ut ifra budsjett og så klart innenfor de rammene vi har der oppe. RoofGarden er et sommersted og det er mulig å booke lokalet fra mars til september. Det er stor pågang i mai, juni og august så det lønner seg å være tidlig ute med booking til årets sommerfest.

Velkommen

Når dere har bestemt hvilken dato dere skal ha sommerfesten så send oss gjerne en henvendelse. Kom gjerne på befaring, eller vi kan sende mer info. Se gjerne også flere av våre lokaler til sommerfesten her.

En REAL fest

Uten god mat og god drikke blir det ikke skikkelig fest! Real Mat sørger for at dere er i gode hender under hele kveden. Vi kan lage en skikkelig grillfest, eller om dere ønsker en mer luksusvri med flere retters gourmetmat kan vi selvsagt ordne det. Målet våres er at dere skal nyte kvelden – og vi skal sørge for å skape den avslappende følelsen.

Se gjerne våre menyer her!