Tid for sommerfest i Oslo

Med sol, sommer, iskald drikke, grillmat og RoofGarden takterasse blir det ikke bedre!

Når våren kommer og været blir varmere går tankene mot hvite strender, iskald drikke, grillmat og god stemning. Oslo våkner til live! På samme måte som med jula er sommeren da vi tenker at det passer med en real fest. Det er da man skal klappe seg selg på skulderen for en god jobb, og sommerfesten er et klapp på skulderen fra sjefen. På sommerfesten skal alle slappe av i hyggelig lag. Organiseringen av festen hjelper vi gjerne til med! På RoofGarden har vi hatt mange sommerfester og vi gleder oss like mye som alle andre til å feire at sola har kommet.  

Uansett om det er en avslappet sammenkomst eller en mer formell fest, vil sommerfesten på RoofGarden skape gode minner. Her skapes det en unik atmosfære og gjestene kan mingle og sosialisere seg mens de tar inn den livlige stemningen i byen nedenfor. Musikken strømmer selvsagt gjennom luften, mens folk danser og koser seg under den åpne himmelen.

Rooftop oase

RoofGarden ligger perfekt til med utsikt over store deler av Oslo. I en oase av blomster, sittegrupper og nydelig lukt fra maten som kommer har du alt som skal til for at ditt neste arrangement blir fullkomment. Vi har 170m2 med motorisert tak ved regn. Varme ved behov. RealMat lager maten på RoofGarden, og det er viktig for oss at hver eneste gjest får den beste servicen og alle skal føle seg velkommen i våres oase på Oslos tak. Det er selvsagt mulig å skreddersy alt fra meny til konserter – alt ut ifra budsjett og så klart innenfor de rammene vi har der oppe. RoofGarden er et sommersted og det er mulig å booke lokalet fra mars til september. Det er stor pågang i mai, juni og august så det lønner seg å være tidlig ute med booking til årets sommerfest.

Budsjett

Om dere planlegger firmafest ønsker man selvsagt at alt skal blir best mulig innenfor de rammene som legges vet vi dette på forhånd vil det bidra til at vi at vi skal kunne hjelpe på best mulig måte. Så er det jo ofte greit å  lage et budsjett siden en sommerfest fort kan “ta litt av”. Derfor kan vi hjelpe til med planleggingen av dette.

Velkommen

Send oss en henvendelse. og kom gjerne på befaring. Vi sender også selvsagt mer info om stedet, priser og tilgjengelige datoer. RoofGarden er som regel tidlig fullbooket på de mest populære dagene og datoene om sommeren, så vær tidlig ute.

Se gjerne også flere av våre lokaler til sommerfesten her.

En REAL fest

Uten god mat og god drikke blir det ikke skikkelig fest! Real Mat sørger for at dere er i gode hender under hele kveden. Vi kan lage en skikkelig grillfest, eller om dere ønsker en mer luksusvri med flere retters gourmetmat kan vi selvsagt ordne det. Målet våres er at dere skal nyte kvelden – og vi skal sørge for å skape den avslappende følelsen.

Se gjerne våre menyer her!